Äntligen! Efter tre hela veckor var det idag dax för lite fotboll. Som jag längtat! Idag var det dessutom två tjejer som provtränade. De var superduktiga båda två och tränade på lika hårt som vi andra. En tjej tränade receiver som jag, och den andra tränade linebacker. Vi tränade mest var position för sig men vi avslutade träningen med att tacklas. så nu finns det några fina blåa märken på benen igen!

Annars har jag mest tagit det lugnt idag! Jag försökte ta en sovmorgon i morse, tyvärr tyckte min bror tvärt om. Men jag ska hämnas imorgon!
Mitt andra hem
Idag har jag varit med Alva och hennes familj på sjön! Det började egentligen med att Alva och jag tog en fika på stan med Simone. Sen kom hennes föräldrar och hämtade oss och åkte till båten. Slutstationen blev sundbyholm där det idag var allsång med Magnus Carlsson och Linda Bengtzing! Riktigt roligt och mysigt! Sen blev det mat och hemfärd. Nu sitter vi här på bryggan och myser i värmen och pratar.  Toppendag!
 


SÅ! Äntligen en blogg! En plats där jag kan dela med mig av precis det jag vill. Som det står i beskrivningen till vänster heter jag Louise och bor i Västerås. Till hösten ska jag börja mitt första år på gymnasiet, det ska bli riktigt roligt! På fritiden är jag med mina kompisar, eller tränar. Jag spelar amerikansk fotboll i Västerås Roedeers och tränar 3-4 dagar i veckan.
 
Nästa år ungefär vid den här tiden ger jag mig av på mitt livs resa mot det stora landet i väst, USA. Jag skriver mer om processen jag gått igenom hittills, förväntningar och allt som rör resan  i ett annat inlägg.